Miljö & Säkerhet

Best Western Hotel Linköpings miljöpolicy

Vi har sedan vi öppnade vårt hotell haft som vision att vara ett miljövänligt alternativ för våra hotellgäster. Det har varit startskottet för ett gediget arbete där hotellet får se över hela sin verksamhet utifrån ett miljöperspektiv, allt enligt Svanens miljömärknings-program utarbetat för just hotell. 

Att bli Svanenmärkt innebär för hotellens del att de ska uppnå vissa gränsvärden i form av energiförbrukning, vattenförbrukning, användning av kemiska produkter och avfallssortering. Att klara energiförbrukningsnivån är obligatoriskt och sedan ska hotellet klara minst ett av 
de tre andra gränsvärdena för att bli godkända. 

www.Svanen.nu

Best Western Hotel Linköpings Säkerhetsarbete

I vår strävan att bli ett säkert och tryggt hotell samarbetar vi med Safehotels som är ett internationellt certifierings- och kunskapsföretag för hotell och konferenssäkerhet. Safehotels har ett exklusivt samarbetsavtal med en av världens främsta aktörer i säkerhetsbranschen, Pinkerton Consulting & Investigation.

 Tillsammans med säkerhetsexperter, Travel Managers och hotelliärer har Safehotels tagit fram 

"The Global Hotel Security Standard"©. 

www.safehotels.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse