Best Western

Spanska tapas, drinkar & musik

Vi serverar ca 25 olika viner på glas...

OBS! Ny hemsida klicka på: www.aiolitapasbar.se

Börja med att slå dig ner i vår lounge för att kanske avnjuta någon Moijito eller en Cruzcampo. Väl till bords kan vi låta dig frestas av våra tapas, allt eftersom kvällen lider blir stämningen högre och gästerna fler. Festen fortsätter på nån av nattklubbarna på Ågatan.

Köket är öppet alla kvällar i veckan till 22 och baren till 23.

Vad vore tapas utan vin? för Er skull så serverar vi ca 25 olika viner på glas, många från Spanien men nu också från andra bra vinländer.

...en del säger att tapas traditionen uppkom genom att man för i tiden brukade täcka över glaset med ett litet fat som man la lite skinka och andra smårätter på, det gjorde man
för att det inte skulle komma flugor i
vinet?
...andra säger att tapas kommer från Andalusien där det sägs att soldater en gång i tiden tvingades att lägga ett lock på sina glas, för att inte dricka för mycket?

aioli tapasbar Linköping

En kväll på aioli mitt i Linköping city... det hade lika gärna kunnat vara en av de där heta sommarnätterna kring Medelhavet. 
Vi erbjuder 50 olika tapas att välja på, här hittar Ni alltid nått som passar alla.

Välkommen till oss och njut av tapas i Linköpings senaste tapasrestaurang.!

Hantverkaregatan 1
582 23 Linköping
013-485 11 05

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.