Välkommen till Linköpings mest centrala hotell!

När ni besöker oss så ska ni passa på att besöka Aioli tapasbar,
en av Linköpings populäraste restauranger!
Givetvis så bjuder vi på kaffe och kaka i lobbyn om ni är sugna.

Läs mer om Aioli!

Vi är väldigt stolta över vår frukostbuffé där ni finner allt ni kan önska er för en bra start på dagen. På alla rum finns minibarer med vatten som vi bjuder på och önskas någon annat gott att dricka så är ni välkomna ner till baren som är öppen varje kväll.

Vi har många olika paket som gör er vistelse ännu mer bekväm!

Se våra erbjudanden!

Hos oss finns restauranger, butiker och nattklubbar runt hörnet! I vår källare finns varmgarage och för er som vill hålla igång så rekommenderar vi en joggingtur runt Stångån! Skulle ni vilja gymma lite så samarbetar vi med Actic.

Se våra aktiviteter!

Vill ni ha upp nåt gott på rummet så kan vi erbjuda bland annat tapasbricka, vin, Champagne, frukt & choklad, blommor och mycket mer. Hör av er till oss så ser vi till att ordna det ni önskar.

 

Best Western Hotel Linköpings miljöpolicy

Vi har sedan vi öppnade vårt hotell haft som vision att vara ett miljövänligt alternativ för våra hotellgäster. Det har varit startskottet för ett gediget arbete där hotellet får se över hela sin verksamhet utifrån ett miljöperspektiv, allt enligt Svanens miljömärknings-program utarbetat för just hotell.

Att bli Svanenmärkt innebär för hotellens del att de ska uppnå vissa gränsvärden i form av energiförbrukning, vattenförbrukning, användning av kemiska produkter och avfallssortering. Att klara energiförbrukningsnivån är obligatoriskt och sedan ska hotellet klara minst ett av
de tre andra gränsvärdena för att bli godkända.

www.Svanen.nu

Best Western Hotel Linköpings Säkerhetsarbete

I vår strävan att bli ett säkert och tryggt hotell samarbetar vi med Safehotels som är ett internationellt certifierings- och kunskapsföretag för hotell och konferenssäkerhet. Safehotels har ett exklusivt samarbetsavtal med en av världens främsta aktörer i säkerhetsbranschen, Pinkerton Consulting & Investigation.

Tillsammans med säkerhetsexperter, Travel Managers och hotelliärer har Safehotels tagit fram

”The Global Hotel Security Standard”©.

www.safehotels.se